Produkten är tillagd
Tropical storm

Frökens Puff e-cigg

Frökens Puff!

Frökens e-cigg, vape, online

Vape & e-cigg online

Fri frakt av e-cigg vid köp över 450kr

No posts

Engångsvape

Vapes och e-cigg

Frökens Puff Vapes är stolt över att ha fötts i hjärtat av Dalarna, där vi är djupt rotade i vår passion för smak, kvalitet och nyskapande.

Frökens Puff – det ledande varumärket för e-cigg och vape-upplevelser. Vår exklusiva kollektion av elektroniska cigaretter och vape-produkter kombinerar stil, innovation och högkvalitativ teknologi för att leverera ett hälsosammare alternativ till cigaretter. Det bör dock nämnas att nikotin är mycket beroendeframkallande.100% fri från tobak

Vår tobaksfria snus ger dig den autentiska smaken och känslan utan de traditionella tobakseffekterna.Unika smaker

Unika smaker från traditionella favoriter till spännande och goda nya kombinationer.Syntetiskt Nikotin

Noggrant utvalda ingredienser och de senaste tillverkningsmetoderna för den bästa upplevelsen.

Engångsvape

Frökens vapes är stolta över att erbjuda ett brett utbud av premium e-cigg och vape-tillbehör online. Våra e-cigarettmodeller är utformade med fokus på både estetik och prestanda.

Passion för e-cigg

Med vår passion för smaker erbjuder Frökens Puff ett imponerande utbud av e-cigg i olika smaker och nikotinstyrkor. Vår noggrant utvalda kollektion innefattar allt från fruktiga smaker som vattenmelon, Kiwi och Jordgubb till mer komplexa blandningar som Cool Mint, Svarta vinbär och Blåbär vilket gör det möjligt för dig att anpassa din vape upplevelse efter dina preferenser. Vill ni läsa mer om elektroniska cigaretter kan ni kolla in FHM hemsida.

Vad är Frökens e-cigg?

Termer av design och teknik fokuserar Frökens Puff engångs vapes på grundläggande funktioner. Det gör dem särskilt lämpliga för användare som strävar efter enkelhet och behovet av en tillfällig vaping-lösning. I jämförelse med återanvändbara vapes / e-cigg, erbjuder våra produkter en mer avgränsad mångsidighet och anpassningsbarhet. Vår konstruktion har optimerats för användarvänlighet och en smidig användning, vilket gör dem till ett alternativ för de som söker en tillfällig vaping-upplevelse.

Där återanvändbara enheter kan locka med avancerade funktioner, erbjuder Frökens Puff engångs vapes en mer grundläggande och okomplicerad ansats till vaping. Vår design är inriktad på tillfällig konsumtion, med betoning på enkelhet snarare än långsiktig hållbarhet.

Sammanfattningsvis representerar Frökens Puff engångs vapes ett alternativ för dem som söker ett hälsosammare alternativ till traditionell rökning.

Är positivt överraskad över hur bra dom smakar! Storleken är även perfekt så slipper man gå runt med ”snusläpp”. 5 av 5!
My Sommers, Örebro

Wow! De här är lätt de bästa smakerna av vitt snus på marknaden. 5 av 5 dalahästar, coconut är min favorit!
Amanda Dalheim, Umeå

Fröken är bäst! Lollipop är sjuuuukt bra! Bästa smakerna på marknaden!
Sara Karlsson, Göteborg

Frökens Nikotin har de bästa smakerna på nikotinpåsar. Jag gillar alla smaker jag testat hittils.
Felicia Karlsson, Leksand

I media

Frökens Nikotin har blivit omnämnt i flertalet medier.

Vitt snus online

Beställ idag

Är du över 18 år?

Om du är under 18 år har du inte tillåtelse att gå in på denna webbplats.