Produkten är tillagd
Tropical storm

Om Frökens Nikotin

Du förtjänar det allra bästa när det gäller din nikotinupplevelse och det är precis vad vi på Frökens Nikotin är här för att leverera.

Syntetiskt Nikotin

Om Frökens Nikotin

Frökens Nikotin är Skandinaviens snabbaste växande inom syntetiskt nikotin. Men fokus på unika smakkombinationer, en portionspåse i slim modell så man slipper ”snusläpp” och en bra prisnivå har vi ambitionen att bli ett av de ledande varumärkena i världen.

Med rötter i från dalarna, vilket även speglas på våra dosor där man tydligt ser inspiration av dalahästen och ”born in dalarna”. Dalarna är känt för sin kvalitet och nyskapande och de är även det Frökens Nikotin har anammat i utvecklingen av våra produkter.

Vi använder alltid de bästa ingredienserna och de senaste tillverkningsmetoderna för att skapa den bästa upplevelsen på marknaden.

Med stolthet kan vi gå ut med att vi erbjuder ett hälsosammare alternativ än nuvarande tobaks- och nikotinprodukter utvunnet från tobaksplantan. Vår produkt är en av få, om inte den enda produkten på marknaden som erbjuder ett syntetiskt substitut för tobak. Alla våra portionspåsar är 100% fri från tobak i alla led i tillverkningsprocessen.100% fri från tobak

Vår tobaksfria snus ger dig den autentiska smaken och känslan utan de traditionella tobakseffekterna.Unika smaker

Unika smaker från traditionella favoriter till spännande och goda nya kombinationer.Syntetiskt Nikotin

Noggrant utvalda ingredienser och de senaste tillverkningsmetoderna för den bästa upplevelsen.

Syntetiskt Nikotin

Våra produkter

Det har tagit oss över 1 år att utveckla och förfina våra produkter. Vi vill erbjuda dig som kund de bästa smakerna på marknaden och det verkar som att vi har lyckats. Med mängder av positiva kommentarer och ”taggningar” på instagram, TikTok och andra sociala medier kan vi med stolthet säga att vi har ett av de bästa syntetiska nikotinet på marknaden.

Att ta fram smaker är något som vi gör med noggrannhet, i allt från råvaror till kvalité i våra produkter för att skapa en innovativ och bra vit portionspåse som är 100%  fri från tobak. Våra produkter passar alla nikotinanvändare, vi har styrkor ifrån 3 mg per portion i upp till 20 mg per portion. Vi kommer även att släppa en eller flera smaker som är helt nikotinfria så att fler kan få uppleva våra produkter.

Är positivt överraskad över hur bra dom smakar! Storleken är även perfekt så slipper man gå runt med ”snusläpp”. 5 av 5!
My Sommers, Örebro

Wow! De här är lätt de bästa smakerna av vitt snus på marknaden. 5 av 5 dalahästar, coconut är min favorit!
Amanda Dalheim, Umeå

Fröken är bäst! Lollipop är sjuuuukt bra! Bästa smakerna på marknaden!
Sara Karlsson, Göteborg

Frökens Nikotin har de bästa smakerna på nikotinpåsar. Jag gillar alla smaker jag testat hittils.
Felicia Karlsson, Leksand

Syntetiskt Nikotin

Utveckling

Vi strävar efter att vara det mest innovativa nikotinföretaget i världen. Med nyckelpartners i flera olika delar i tillverkningen och utvecklingsprocessen så är vi på god väg. Vi kommer att, utöver det syntetiska snuset att lansera andra nikotinprodukter kontinuerligt.

Är det några produkter du saknar, eller skulle du vilja komma i kontakt med oss?

Tveka inte på att skriva till vår kundservice i kontaktformuläret.

10+

Unika smaker

150+

Antal Återförsäjare

4,9 av 5

Nöjda kunder

150 000+

Sålda Dosor

För återförsäljare

Bli återförsäljare för Frökens Nikotin och ta del av en lukrativ möjlighet att erbjuda dina kunder en mångsidig och eftertraktad snusupplevelse, samtidigt som du bygger lojala relationer och ökar din lönsamhet på en stadigt växande marknad.

I media

Frökens Nikotin har blivit omnämnt i flertalet medier.

Vitt snus online

Beställ idag

Är du över 18 år?

Om du är under 18 år har du inte tillåtelse att gå in på denna webbplats.